гр.София жк. Стрелбище улица "Кестенова гора " 26

BB Glow Treatmant /терапия за изравнен тен и сияйна кожа / – най-новия хит в Европа

 

BB Glow treatment – е уникална терапия от ново поколение , съчетаваща растителни екстракти от японски растения , хиалоронова киселина , комплекс от пептиди и витамин Е . Процедурата се извършва на подкожно ниво , като с помоща на дерма пен се вкарва мезо коктейла. Усещането от самата процедура е тип вибрационен масаж , микроиглите се усещат единствено на местата с костни подложки или при по-чувствителните кожи . Терапията е подходяща за изравняване на тена , при петна от акне и слънце , при лунички , за свисане на порите , при повяхнала кожа и неравномерен тен , с много добър анти ейджинг ефект .Компоненти в състава и хидратират много добре сухите кожи и намаляват производството на себум при мазните . Гарантира моментален и постепенен изсветляващ и избелващ ефект.Неутрализира свободните радикали, които са причина за преждевременното
стареене на кожата. Намалява съдържанието на меланин преди и след излагане на UV лъчи. Възстановява равния тен, кожата става красива и сияйна. Редуцира обезцветяването на кожата. Придава свежест, осветява тена на лицето и намалява видимите бръчици. Не запушва порите за разлика от обикновените тонални основи или BB кремове.

Препоръчитени са три процедури през две седмици , за видим резултат . Трайността на процедурата е около 6 месеца , като процеса е индивидуален и зависи от кожата ви , и козметика която използвате .