Art & Makeup Boutique

Тенденции грим пролет-лято 2017

Art & Make Up Boutique

Една от водещите тенденции през пролет-лято 2017 ще бъдат устните и очи с глитерни частици . Блясъкът отново ще бъде предпочитан , а мат ефекта постепенно ще остане в изминалата година. Това е  водещ избор в колекцията на Fendi за предстоящия сезон . Готови ли сте за парти с блестящи устни – една бюти тенденция, която си заслужава  да изпробвате и която беше изключително зашеметяваща на модните подиуми в седмицата на модата в Милано .

   

 

       

Така нестихваща остава очната линия и през този сезон by MOSCHINO . Сред колекциите на марката забелязахме  ретро коси , изразителна очна линия в съчетание с бледи устни . Целта този сезон ни е да подчертаем максимално женствеността си , но с леки и приятни нюанси .

За предсоящите балове, сватби и празници може да добавим цвят или блясък , както на горния , така и на долния клепач . Ако тоалетът ни е в по-семпли цветове или класическо черно , нотка цветен нюанс ще внесе много свежест и завършен вид .

                    

                    

Червени устни – винаги ще познаете колекциите на Dolce & Gabbana със своята пищност и червеното червило . Нюансите могат да бъдат малинови или бордо , и никога не бихте сбъркали с избора му . Придават още по-горещо  излъчване , а за парти винаги са подходящи .

.

В летните дни любими цветове за устни ще бъдат също Melon и Orange. Тези нюанси придават свеж и закачлив вид , а в комбинация със слънчевия загар изглеждат още по-зашеметяващи . Можем да добавим нотка бронзант или хайлайтър за да подчертаем още повече цвета .

               

 

                

Акцент очи в цвят .

Цветът е синьо във всичките му нюанси . Омбре вариант издължен до косата беше показан от Louis Vuitton на ревюто в Милано . В съчетание със светла кожа , бледи устни и прибрана коса визията беше наречена драматична . Но ние ви предлагаме по-свежи варианти за вашия празник и ежедневие.

                      

 

                     

 

Надяваме се да сме Ви били полезни ! За консултация или час за грим може да ни пишете в страницата Art & MAKE UP Boutique -https://www.facebook.com/artmakeupboutique/ . Очакваме вашите отзиви и коментари .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още от блога...

Кой вид Микропигментация на Вежди е подходящ за вашата Кожа

Днес ще изброя Типовете кожа и ще добавя към тях методите със снимков материал . Оказва се ,че има клиентки , които са много информирани и следят стараницата ми ,както и тенденции , и такива които директно ми се доверяват .

Прочетете повече »

Нашите специални цени в месеца на Жената

Микропигментация Устни – от 250 лв. на 199 лв.
Микропигментация Вежди и Устни – от 500 лв. на 399 лв.
Грим за Теб и твоята Приятелка / 2 бр./ – от 120 лв. на 79 лв.
Пакет от 10 Антицелулитни масажа – от 250 лв. на 199 лв.
Релаксиращ масаж 60 мин. – от 40 лв. на 34 лв.
Масаж на гръб 30 мин. – от 30 лв. на 20 лв.

Прочетете повече »

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Последвайте ни!