гр.София жк. Стрелбище улица "Кестенова гора " 26

За Цвети Алексова – създателят на Art & MakeUP boutique

Shortcode Usage

Любовта ми към изкуството на грима датира отдавна. За мен гримът има прекрасната сила нежно да подчертава женствеността и индивидуалната красота на всяка жена.   Преди да започна да се занимавам професионално с грим, винаги се стараех да подаря настроение на моите приятелки чрез няколко цветни нотки, очна линия или прекрасен цвят червило.  Както винаги се получава в живота, една случка ми вдъхна кураж да превърна моята любов в моя професия. Един ден в салона, където работех отново гримирах своя приятелка със същото старание и любов, както обикновено. Ненадеен свидетел на моя грим стана собственичката на най-голямата верига за луксозна козметика в България, тя беше категорична, че аз трябва да започна да се занимавам професионално и да превърна своята страст в своя професия. Тази случка  ми подейства като силен мотиватор и след няколко дни вече бях на курс за грим, от тогава вече четири години изживявам моята истинска страст като своя професия.  Тази емоция беше движещата ми сила, когато създадох Art & Make up boutique . Днес  аз и моят екип професионалисти можем да се похвалим с няколко стотин доволни клиента, които винаги са готови да ни препоръчат.

Ние с екипът ми от Art & Make up boutique поставяме силен акцент на сватбения грим, както и на креативни проекти свързани със сесии за онлайн магазини и други рекламни проекти.

Всепоглъщащото ми желание да предложа винаги най-доброто и ефективно решение за моите клиенти ме накара да добавя и Микропигментацията към нашето портфолио от услуги. В салона ни вие можете да се възползвате от микропигментация на устни, микроблейдинг и  пeрманентен грим.

В основата на моята работа стои безкомпромисното качество, професионализъм и актуалност на услугите,които предлагам,  моята мисия е чрез изкуството, което правя да дарявам щастие и увереност на моите клиенти !

Моята работа можете да разгледате тук