Сияйна кожа с Хайлайтър

Art & Make Up Boutique

the-balm-tb068-mary-lou-manizer-highlighter-luminizer1

Как да озарите кожата си с Хайлайтър ? Един много любим и така нашумял напоследък продукт , а the Balm определено разбиха конкуренцията  със своите страхотни предложения в два цвята – бял и розов и бронзант – за неповторим летен загар . Хайлайтърите на тази марка определено са един от най-предпочитаните продукти , както от много гримьори ,така и от дами от всички възрасти за лична употреба .

С негова помощ скривате пигментни петна, тъмни кръгове и торбички под очите, правите тена на лицето равен, а кожата ви изглежда по-млада и жизнена. Освен това този продукт има способността да подхранва и хидратира кожата, като по този начин я заздравява. Идеята на хайлатъра е да нанесе корекции по лицето – затова се поставя и само в определени зони, а не по цялото лице.

хайлайтър-от-марката-the-balm-cindy-37

Кремави цветове са идеални са прикриване на торбички под очите, а розовеещите хайлайтъри скриват тъмни кръгове под очите на прасковена кожа. Избирайте светли тонове, ако имате бледа кожа и искате равномерен тен.

Зони , на които поставяме хайлайтера за да има озаряващ ефект на под веждите, над скулите , във вътрешния ъгъл на окото ,по дължината на нослето или върха ,над горната устна или в центъра на брадичката .

Бъдете неотразима с the Balm ! За поръчка може да пишете на страниците ни във facebook : Art & Make up Boutique и MAKE UPPP

website14_1

Още от блога...

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat