Професионален грим, арт грим,
грим за партита, боди арт

Професионален грим

НАЙ-НОВОТО!!! ПАРТИ ГРИМ за възрастни и деца, бодиарт и арт грим!

Ще се радваме да бъдем част от вашия празник с интересни детски визии, арт грим за възрастни или бодиарт за специално събитие. Нашите специалисти ще творят с биобои и брокати, които са напълно безвредни за кожата и се махат лесно в домашни условия.

Гримът може да бъде ежедневие , аксесоар или акцент , в зависимост от нашата нагласа и отношение към него . Най-хубавото нещо на този вид изкуство днес е разчупените рамки и визии , които можем да постигнем без да се съобразяваме с тенденции и наложени приоми.

Едни цветни устни могат да бъдат грим ,ако са правилно съчетани с тоналността на кожата, а очите – при тях възможностите са хиляди … Професионалната работа изисква преценка на чертите на лицето , цветови нюанси и най- вече работа с професионална козметика, а резултатът е прелята визия, арт грим или зашеметяваща промяна.

Приканвам всяка Дама поне веднъж в живота си да се подложи на преобразяващ грим и ви гарантирам самочувствие, настроение и доза женска енергия , която със сигурност ще бъде забелязана от всеки !

Цени

Дневен грим – 70лв.

Вечерен грим – 80лв.

Мигли – 10лв.

Детски парти грим – в зависимост от броя деца.

Бодиарт – в зависимост от големината на зоната.

За промоционални и специални месечни пeрдложения може да ни последвате в страниците ни във фейсбук и инстаграм. / Art & MAKE UP Boutique , art_makeup_boutique /.

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat