Art & Makeup Boutique

Микропигментация & Микроблейдинг

Микропигментация & Микроблейдинг

Микропигментация и Микроблейдинга са процедури от ново поколение и едни от най- нашумелите  през последните години . Процедурата микропигментация може да бъде направена на вежди , устни , очна линия , скалп , белег или ореол на гърда . Новите техники са много по-естествени и безболезнени от стария перманентен грим . Много клиентки са с неприятни чувстава към старата процедура , заради промяната на цвета на веждите или болката , но технологиите все повече се развиват и крайния резултат е впечатляващ . С микроблейдинга можем да постигнем естествен ефект на косъмчета, като се прилага основно върху нормална и суха кожа.

И двете техники са вид козметична процедури, при които оцветяващите пигменти проникват повърхностно в горните слоеве на епидермиса. Те са съставени главно от оцветители с органичен или неорганичен произход, които са претърпели предварителни тестове за алергия и токсичност.

Микропигментацията позволява да се подсили цвета на бледите устни или вежди. Неправилните, прекъснати или липсващи вежди могат да се възстановят според желаната от вас форма, а устните с нарушен контур ще изглеждат по-съвършени и естествени от всякакъв друг грим. Тези очертания ще се запазят до няколко години и ще променят видимо чертите на вашето лице, придавайки му ново излъчване.

Видове Микропигментация на Вежди :

  • Плътно запълване на вежди
  • Светлосенки на вежди
  • Омбре вежди / комбинация на два цвята /
  • Комбинация на Микроблейдинг със светлосенки


Видове Микропигментация на Устни :

  • Плътно запълване
  • Контур
  • Омбре Устни / комбинация на два цвята /

 

Цена Микропигментация Вежди – 400 лв. с включен ретуш

Цена Микроблейдинг Вежди – 400 лв. с включен ретуш

Цена Микропигментация Устни – 450 лв. с включен ретуш

Последвайте ни във Facebook и Instagram за месечните промоции. /Art & MAKE UP Boutique , art_makeup_boutique /.

Защо да се подложим на микропигментация (перманентен грим)?

Oсобено сутрин. Изключително удобно за заети в професионален или личен план хора, които на всяка цена трябва да изглеждат безукорно. Микропигментацията позволява да се постигне впечатляващ вид само за 5 минути.

Не всеки умее да се гримира професионално. Освен това, когато зрението е отслабнало, запазването на отличен външен вид не е никакъв проблем.

Важно е да сме спокойни по време на мероприятия, срещи и почивка

Запазването на добре поддържан вид, дори в най-сублинните интимни моменти, е едно от най-ценните качества на тези процедури.

Може да се отпуснете на плажа, плувния басейн, сауната и да изглеждате перфектно.

Чрез микропигментацията може да се постигне оптическо повдигане на клепачи и устни и да се възпроизведе така желаният „лифтинг “ ефект.

Ще се убедите сами в ефекта.

Ефектът трае няколко години без допълнителни разходи за поддържане

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat