Тенденциите за вежди 2023 г.

Art & Make Up Boutique

Тенденциите за вежди 2023 г. крият по нещо за всеки .

Наистина, това поколение може твърдо да бъде разделено на две половини: епохата, преди всеки да има пълна рутина за вежди , и нашата съвременна, просветена епоха. Разбира се, веждите и техните многобройни вариации са се радвали на специално внимание преди десетилетия (и дори векове), но никога не е имало пълно посвещение – пълно с тонове продукти и процедури, които да съответстват – като вида, който се вижда днес. С толкова много фокус върху веждите, съвсем естествено е няколко екстремни стила да бъдат на мода едновременно – и изглежда, че прогнозите за тенденциите при веждите за 2023 г. сочат най-обсебената от веждите година, която ни предстои.

TZR се обръща към двама експерти по красота от световна класа за техните мнения какво точно да очаквате.

Тенденции във формите на веждите.

През последните десетилетия до голяма степен бяха посветени на извитите вежди – повдигащият ефект е едновременно ласкателен за лицето и повече от малко лисичи. Но през 2023 г. Източна Азия и най-вече К-pop звезди като Jisoo от BLACKPINK наложиха правата вежда в тенденциите и все повече жени се стремят към тази нова тенденция.

От друга страна Анастасия Соаре, основател и главен изпълнителен директор на Anastasia Beverly Hills пък залага на златното сечение. Соаре има страхотен трик за вашето собствено златно сечение в домашни условия. Тя казва да използвате моливът за вежди като пергел и да очертаете формата на веждата която трябва да започва точно от ъгъла на ноздрата ви, дъгата – най-добре изглежда дъга точно над центъра на ириса ви и опашка, която трябва да се простира точно отвъд края на очите ви. Соаре споделя „В истинското майсторство на веждите ние използваме златното сечение и начертаваме най-желаните пропорции на веждите на всеки клиент – главата, дъгата и опашката имат определени точки.“

Тенденции в цвета на веждите.

Избеленият вид на веждите си проправи път от пистата до червения килим, но успя ли някога да остави истински белег сред общото население? Не точно.
‘Ако веждите ви са по-тъмни от косата ви, те ще бъдат точката на привличане. Ако веждите ви са по-светли от косата ви или със същия цвят, тогава очите ви ще изпъкнат ‘ споделя Соаре, но не винаги това е желанието на жените. За да не се налага да изрусявате трайно веждите си, използвайте различни гелове и моливи с които да пресъздадете желаният от вас ефект.

Тенденции за ‘лечение’ на вежди.

Властващо в момента за вежди с гъсти и тънки косъмчета е ламинирането. Услуга наподобяваща къдрене, но само повдига, разделя и прави косъмчетата на веждите по-груби но пък по-лесни за управление. Цялостният ефект на по-пълни и младежки вежди е крайният резултат.

Микроблейдингът също продължава да бъде изключително търсена услуга. Поради факта, че е с трайност около 2 години е изключително търсен, защото дава възможност на жените да се отърват от досадните атрибути и рутини за вежди за дълъг период от време, като същевременно могат да имат естествено изглеждащи вежди.
Други залагат на микропигментация за придаване на плътни и обемни вежди, като този метод наподобява сенки но без досадното ежедневно стоене пред огледалото за да ги нанесеш.
Последният от методите които са дълготрайно решение е микрошейдингът. Процедура която съчетава микроблейдинг и микропигментация и цели едновременно да се създадат възможно най-реалистични вежди косъм по-косъм но и запълнени със сенки за обем. Микрошейдингът е популярен при жени които искат изцяло да се реконструират веждите им поради липсващи такива или при големи липси на косъмчета. Тези три процедури са едни от най-търсените от съвременната жена поради ефективността и дълготрайното решение .

Можете да прочетете и нашата публикация ’10 Неща, които трябва да знаем преди да си направим микропигментация или микроблейдинг’

Още от блога...

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat