Тенденции в грима за 2023 г.

Тенденции в грима за 2023 г.
Art & Make Up Boutique

Тенденции в грима за 2023 г.
През последното десетилетие гримът придоби нова сила в ежедневието на жената, ставайки неизменна част от рутината на всяка жена. Към днешна дата обаче, ясно е едно гримът се измества от налагащите се тенденции в пластичната хирургия , микропигментации и неинвазивни процедури и желанието на клиентките да постигнат дълготрайни и по-естетични, подчертани и изразителни лица без ежедневни усилия.

Хит в интервенциите са носовете, повдигане на филтрум, котешки очи ‚cat eyes‘ , уголемяване на скули, устни и дори пластика на клепачи. Визията на ‚Барби‘ е все по-търсена и все повече девойки се стремят към нея.
Тези процедури в съчетание с все по-налагащите се като тенденция микроблейдинг и микропигментация създават едни по-добре изглеждащи лица, което води до налагането на нови тенденции в гримът.

Забравете за силно контурираните лица, опушените сенки и нюд червилата, на сцената се завръща леката бляскава визия . Тя се допълва от двойна очна линия, перфектни устни в малинов, коралов или дори цикламен цвят.
Забравете също и за матовите бежово-кафяви сенки, отново са на мода бляскавите сенки но не металически, завръщат се и цветните сенки. Лицата с руж са все още тенденция , бляскави и озарени с фини бронзанти.

В заключение гримът през 2023 ще бъде все по лек, ненатрапчив и отстъпващ на всички други процедури и интервенции които са все по-тенденциозни в последните години.

Може да прочетете и статията ни за ‘Тенденциите за вежди 2023 г.’

Още от блога...

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat