Art & Makeup Boutique

Въпроси свързани с процедурата Микроблейдинг

Art & Make Up Boutique

microblading-4-43230-680x0

Какво представлява процедурата ?
Многото информация понякога обърква клиентите , ето защо днес ще дадем отговор на няколко важни въпроса свързани с Микроблейдинга .
Процедурата представлява полуперманентен грим ,при който рисуваме косъмчета и проникваме в кожата на повърхностно ниво , не се лепят или присаждат косъмчета. Използваме минерални пигменти с високо качество .

Има ли болка ?
Прага на търпимост на всеки е различна. Понякога психическата нагласа ,че има болка създава различно усещане. Много често клиентките ми споделят ,че при втора процедура не усещат нищо ,може би поради факта ,че вече са запознати с процедурата. Има клиентки , които дори не искат обезболяващ крем .

Колко време издържа Микроблейдингът ?
Да не забравяме ,че метода се води полуперманентен и трайността му е от 6 месеца до година и половина. Като трайността е изцяло индивидуална при всеки.И задържането на пигмент е до някаква степен зависи от вашите грижи и поддръжка в първата седмица от процедурата.

Как изглеждат веждите след процедурата?
Първите няколко дни пигмента потъмнява , а седмица след процедурата веждите ви изглеждат напълно естествено.

За повече информация може да пишете на фейсбук страниците ни/Art & MAKE UP Boutique и Микроблейдинг 3D вежди / или на телефон 0892489290 .Очакваме ви !

Още от блога...

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Последвайте ни!

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat