Какво представляват процедурите Микроблейдинг и Перманентен грим

Art & Make Up Boutique

homepage_71676b6362e5b1b37165c3cf035c0b19193b48d4

Здравейте ,

Дами и Почитателки на красивите вежди ! В днешната ни публикация ще говорим за разликите между ръчения метод – Микроблейдинг и машинния метод за правене на вежди .

Първата и основна разлика е чисто визуалните различия. При направата с Микроблейдинг веждите изглеждат естествено запълнени и оформени .С машинния метод веждите изглеждат по-плътни ,но отново тенденциите и тук клонят към естествена визия. Вариантите  ,които ние предлагаме са няколко :

1.Стандартен перманентен грим

g_307033

2.Cветлосенки на вежди

permanent-eyebrows-london

3. Oмбре ефект

soft-diffused-eyebrow-tattoos-ombre-technique-by-mary-spence

4.Kосъм по косъм

brovi-voloskovym-metodom2

Микроблейдинга е полуперманентен грим за разлика от този направен с машинка .И това е много важно да се разбере от клиента . Дълбочината , на която се вкарва пигмента е по-малка и трайността на процедурата също. Но пък резултата е впечатяващ и клиентите са много доволни от новата си вежди .

Третата разлика е инструмента , с който се прави. При Микроблейдинга се използва ръчна писалка , докато при машинния специализира апаратура , за чието ниво говори наличието на дисплей към писалката , с която ви правят . В много салони се използват евтина апаратура , а цената на процедурата е смайващо висока.

Пигменти .Изключително важна част от направата на веждите са пигментите , с които ни правят ! Преди да си запазите час за вежди може да попитате с какви марки ви правят . Едни от най-хубавите на пазара са американските и немските .Всичко с китайски произход не е за предпочитане да навлиза в кожата ви . При Микроблейдинга използваме минерални , докато при машинния са органични , които са със състав по-близък до човешката природа и не променят цвета си във времето . Аз лично ги предпочитам .

Избор на метод и поддържане след процедурата . Ако кожата ви не е проблемна – много суха , мазна или чувствителна без проблем може да си направите Микроблейдинг . Но при наличие на кожен проблем не ви съветваме да рискувате ,т.к. може ефекта да не е дълготраен . Изключително важно е спазване на някои правила след направата на вежди – редовно поддържане с антибиотичен крем /докато заздравеят/ , използване на сауни , парни бани, солариуми, слънчево излагане или козметични процедури за лице също не са за предпочитане .

Надявам се със статията да сме ви били полезни ,а за допълнитена информация може да пишете на старниците ни във Facebook : Микроблейдинг и Перманентен грим , Art & MAKE UP Boutique .

Очакваме Ви !

 

 

 

Още от блога...

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat