Микропигментация на Устни – ефективен заместител на хиалороновите интервенции

Art & Make Up Boutique

Тенденцията с подчертаване на устните, контура им или засилването на цвета отново се завръща . Интервенциите с хиалуронова киселина не се повлияват добре при всеки ,т.е. при много клиентки организма абсорбира киселината и резултата е почти невидим . Така постепенно микропигментацията на устни отново набира своята популярност . Много често при посещение за процедура с вежди клиентите ни изявяват желание и за подчертаване на устните .

Микропигментацията на устни представлява подкожно вкарване на пигменти на ниво епидермис . Ефектите, които могат да се постигнат са плътно оцветяване , контур на устни или омбре ефект . Най-модерната визия в момента са омбре устните , при които имаме преливане на два цвята от по-тъмно към по-светло или комбинация на два нюанса .

С напредването на възрастта устните започват да губят цвета си , формата също се променя – забелязва се падане на ъгълчетата или събиране на устните . Чрез микропигментацията могат да се коригират тези недостатъци ,както  и естествените различия . Методът е много подходящ при тънки устни , наличие на  белези или естествени несъвършенства в цвета и формата . С постоянното очертаване на устните няма да има нужда ежедневно да се гримирате или да подчертавате цвета им . Работи се с пигменти близки до вашия цвят или по ваш избор . Трайността им е около 2 години , като пигментацията се извършва на два етапа – първа процедура и повторение след месец .

За повече информация или записване на час може да ни пишете на страницата във фейсбук Art & MAKE UP Boutique или на тел. 0892489290 . Надяваме се да сме ви били полезни с информацията 🙂

 

 

Още от блога...

Заповядайте при нас

ул. „Кестенова гора“

ул. „Кестенова гора“, 1000 ж.к. Стрелбище, София

Art & MAKE UP Boutique

Art & MAKE UP Boutique

Typically replies within an hour

I will be back soon

Art & MAKE UP Boutique
Здравей 👋 Запази си час по-долу
Започни чат:
chat